torsdag 21. desember 2017

Betonmast informerer


Til våre naboer – Informasjonsbrev Desember 
Prosjektet skrider frem og arbeidene inne på plassen går som planlagt. Fra 15 Januar starter det opp med betongarbeider med støp av bunnplate i første omgang. Til info vil det bli en del pigging i perioden uke 1. 

Som dere alle vet hadde vi et uhell når vi boret for vann, spillvann og avløp. Vi beklager på det sterkeste de ulempene dette har medført for dere. Ingen visste om rørene ettersom disse er private og derav ikke er tegnet inn på noe kart. Vi får dessverre ikke ordnet dette permanent før jul, da det er litt leveringstid på delene. Vi forventer å utføre de endelige utbedringene i uke 2 eller uke 3, dette vil medføre et kortvarig varmtvann avslag, men dette varsles det nærmere om. Vi vil da sette tilbake til en løsning som er likeverdig den dere hadde. Vi benytter rørdeler som er godkjent for ned graving og derav er det ingen behov for ekstra kum i område, noe som tilrettelegger for at overflaten kan settes tilbake i lik stand som før oppstart. Så snart vi kan vil vi da fylle igjen hullet. Å legge belegget på toppen med kuldegrader i bakken er sjelden heldig, så dette vil vi komme tilbake til når utføres, men vi ser på mulighetene for å gjøre dette raskt. 

Da så mange av dere har vært interessert i trærne vil jeg informere om at den siste store bjørken også skal felles, vi venter kun på å få fjernet strømledningen først. Denne er bestilt fjernet. For orden skyld er alle fellinger av trær avtalt med Natur og Idrett i Bærum kommune. 

Jeg vil avsluttningsvis takke for det gode samarbeidet vi har hatt, jeg vet at vi har påføt dere noen ulemper, men dette har så absolutt ikke vært meningen og dere har taklet dette på en meget god måte, takk for det. 

Riktig god jul, så sees vi/ høres vi på nyåret. 

MVH 
Lars Erik Bøe Engen 
BetonmastHæhre Ringerike AS 
TLF: 97546010 

E-post: lars.erik.engen@betonmast.no 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar