søndag 2. september 2018

Møte om tiltak på brygga

Takket være det beste sommerværet på mange tiår, har brygga vært flittig brukt av Rolfsbuktas beboere og av tilreisende som har oppdaget vår fine badebrygge.

Tidvis har aktiviteten vært så stor at tilliggende leiligheter har blitt plaget av unødig støy og forsøpling. Spesielt beboerne i Marina 1 har fått merke den store badeaktiviteten og dessverre også dårlig oppførsel fra noen.

Erfaringene fra det store sommerinnrykket gjorde at flere beboere i Marina 1etterlyste informasjon om hvordan brygga skal benyttes, samt tiltak som kunne redusere trafikken og plagsom støy på brygga. I slutten av juni kontaktet en gruppe fra Marina 1 styrene i huseierforeningen og Marinasameiene. De fremla egne forslag til begrensende tiltak og disse ble så presentert i et møte medio august med representanter fra huseierforeningen og Marinastyret.

Det var enighet i møtet om at det er styret i huseierforeningen som beslutter eventuelle tiltak. Styreleder Elisabeth Gjølme informerte om at saken nå behandles og at det skal avholdes møte med kommunen for å avklare betydning og konsekvenser av at kyststien går langs brygga og at brygga dermed er regulert for almen ferdsel. Beboerne og styret i sameiet anser god skilting med informasjon om regler for bruk av brygga som et av flere nødvendige tiltak. Det ble presisert at det er viktig at skilt kommer på plass i god tid før neste badesesong og med en tekst som er avstemt med kommunen. 

I løpet av høsten vil huseierforeningen komme tilbake med mer informasjon om hvilke tiltak som vil bli iverksatt.

Vennlig hilsen Styret

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar