lørdag 16. juni 2018

O-festivalen 22-24 juni 2018


Norsk O-Festival er norges største orienteringsarrangement og arrangeres 22-24 juni på Fornebu og Skytterkollen i Bærumsmarka. Arrangementet har både en breddeprofil med løpere fra 9-90 år og en toppidrettsprofil med Norgescup for junior og senior. Sprintløpet 22 juni arrangeres med Scandic Fornebu som arena og løypene er lagt urbant mellom badeplassen øst for Rolfsbukta og til området vest for Telenorbygget. Dette er et veldig fint område for sprintorientering, som normalt gjennomføres i urbane omgivelser.


Starten er lagt til den kommunale utfartsparkeringen ved badeplassen. Tillatelse til dette er innhentet fra Bærum Kommune. Alle løyper starter herfra og første tredje del av løypene berører den lave åsen/friområdet øst for Rolfsbukta og boligområdet som omfattes av Rolfsbukta Huseierforening. Tillatelse til passering gjennom bebyggelsen i Rolfsbukta er innhentet fra Rolfsbukta Huseierforening. Politi og kommunen er varslet om arrangementet iht reglene for slik varsling.

Her er en tidsplan for selve arrangementet: 

14:00-17:00 Poster og merkebånd vil settes ut. 
17:00 Start nybegynnere 
18:00 Offisiell start 
21: 00 Siste løper i mål 
21:00-22:00 Poster og merkebånd tas inn. 

Det vil være utplassert tydelig merkede postvakter som holder oppsyn med postene.

Vi venter om lag 1.800 deltakere denne kvelden, så i perioden 18:00 til 20:00 vil det være en jevn strøm med løpere gjennom området.

Samtlige av disse vil følge merking fra Scandic Hotell som er samlingsplassen til Start som er på den kommunale parkeringsplassen på Rolfstangen. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar