lørdag 18. november 2017

Informasjon vedrørende nytt klubbhus for Lysakerfjorden Brettseilerklubb


Til våre naboer


Lysakerfjorden brettseilerklubb har kontrahert BetonmastHæhre Ringerike til å bygge nytt klubbhus i Rolfsbukta (Rolfstangveien 29,1367 Snarøya).

Vi ønsker med dette å informere dere om våre arbeider slik at dere vet hva som skal skje fremover.

Om prosjektet Kontraktarbeidet utgjøres av en totalentreprise for prosjektering og bygging av nytt Klubbanlegg.  Anlegget består av en bygning med ca 305 m2 uoppvarmet lager samt en klubbdel på ca 95 m2 med to garderober m/ dusj, offentlig HCWC, klubblokale, teknisk rom og lite lager. Tilknytning av vann, avløp og strøm til nett innerst i Rolfsbuktalleenen og et enkelt utomhusanlegg.


Fremdrift Igangsettingstillatelse er søkt Bærum kommune og vi håper på fysisk oppstart på plassen 27.11.2017. Byggearbeidene vil starte med grunnarbeider og arbeider med tilknytning av strøm og vann. Ved behov for sprenging vil det komme nærmere informasjon om dette. Per i dag vet vi ikke om det blir behov for sprengningsarbeider. Tilknytning for strøm og vann vil forsøkes utført ved at man borer trase under bakken, for å minske anleggs arbeidene utenfor byggetomten. Tilkomst til inngangsdør til Rolfsbuktalleen nr 18 vil ivaretas undervis. Betongarbeider vil starte opp i januar for deretter oppsett av råbygget i februar og mars.  Prosjektet er planlagt ferdigstilt i Juli 2018. 

Sikkerhet Vi henstiller alle til å respektere bygge gjerdene som blir satt opp. Inn og uttransport vil foregå gjennom forlengelsen av Rolfstangveien ned til byggetomten, vi henstiller alle til å vise respekt for lastebiler og annen transport, og gjøre seg godt synlig for sjåfør. 

Støy Prosjektet har fått innvilget dispensasjon fra støyforskriften. Dette medfører at normale byggearbeider vil foregå i perioden mandag til fredag mellom 07.00 og 19.00. Spesielt støyende aktiviteter som pigging og boring kan utføres mellom kl 08.00 og 17.00 med en times pause i løpet av dagen. Vennligst ta kontakt dersom du/dere har spesielle behov.

Oppstartsmøte med naboer Det inviteres med dette til oppstartsmøte på byggetomta Torsdag 23.11.2017 kl 1600. 

Vi ser frem til byggeprosessen og gleder oss til klubbhuset står ferdig.

 MVH 
Lars Erik Bøe Engen

Bernt N Bjordal 
E-post: bernt.nb@gmail.com 

Betonmast Hæhre
Ringerike AS  Lysakerfjorden Brettseilerklubb 
TLF: 97546010       

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar